WIJ BRENGEN UW PROJECT OP EEN HOGER NIVEAU

STEFCA Kraanservice NV is een dienst-verlenend bedrijf dat actief is in de kraansector met een grote expertise in bouwkranen.  Het bedrijf specialiseert zich voornamelijk in de verhuur van torenkranen en snelmontagekranen.

Ook voor het onderhoud van uw eigen kraanpark kan u een beroep doen op STEFCA Kraanservice NV. Toonaangevende merken als Arcomet Bouwkranen, Liebherr, Vicario en Potain kunnen door Stefca Kraanservice worden onderhouden.

Verhuur

Stefca Bouwkranen beschikt over een moderne vloot van zelfmontage -en torenkranen. De ontwikkelingen in de bouwsector worden nauwlettend gevolgd zodat steeds aan de noden van de klant voldaan kan worden.

Verkoop

Stefca Bouwkranen beschikt over een jarenlange ervaring en expertise in de bouwkranensector. Dit maakt Stefca Kraanservice de uitegelezen partner voor de aankoop van uw zelfmontagekraan of torenkraan

Tweedehands

Bent U opzoek naar een tweedehands bouwkraan? Stefca Kraanservice beschikt over een ruim aanbod aan zelfmontage -en torenkranen. Heeft u een kraan te koop? Neem dan contact met ons op.

Stefca

Stefca NV is de laaste jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in verkoop, verhuur alsook transport en onderhoud van bouwkranen.

Ons service team bestaat uit gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in monteren,demonteren en herstellen van bouwkranen. Een flexibele en adequate planning én een ruim assortiment van wisselstukken op voorraad, laat ons toe op korte termijn een snelle service te bieden.